torsdag 16. februar 2012

Gaver fra kreative venner (08.01.12)

Under treet denne jula låg der masse fint til både små og store,eg fekk bøkene "Home & Cottage" og "Velkommen Hjem" fra Torill Slettevoll, utrulig masse fin inspirasjon og to nye "coffee table books" :)
Og så er vi så heldige at vi har gode venner som er så vanvittig flink og kreativ og det viste igjen på gavene under treet. Vår gode venninne Silje som er så flink med strikkepinnane (og MASSE meir) hadde strikka gensere til ungane, pute til oss (se innlegg lenger nede) og desse lekre lyseholderene. Liker dei kjempe godt og har funnet seg godt til rette blant reinsdyr, kongler og lekre bøker :)
Min kjære har hatt kranbilvakt denne helga så vi har holdt oss heime, eg hadde tre kaker som skulle lages og så var vi i bursdag til gullet William som fylte 2 år i går.
Knut har fått gjort litt ekstra arbeid i kjelleren siden snekkeren kommer til uka. Etter at Dagmar viste kva ho var god for så fant vi ut at det var like grei og gjør litt forebyggande arbeid til neste orkan skulle dukke opp en eller annen gang. Så min kjære, ed hjelp av "svigerfar" skal støype opp en kant rundt kjelleren slik av vi kanskje slipper og få inn så mye vatn neste gang floa er så høg.
Håper dere alle har hatt en fin helg, og at dere og fekk oppleve litt sol i dag, det gjor godt :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar