torsdag 16. februar 2012

Jul på trappa (04.12.11)

Man merker at desember er komt, kver helg er det noe som skjer enten det er familie i fokus, venner eller kollegaer. Denne gangen var det skjeltefest med jobben på lørdagen, og vi kosa oss. Men før det hadde vi oss en førdetur og handla litt klær til guttane siden eg endelig har bestillt oss en fotograftime på tirsdag, blir spennende og se om vi greier og få til noen fine bilder. Idag har vi vert en tur i skogen, hengt opp fuglenekene (detvar stor stas fo Jacob) og så har vi avslutta dagen med vaffler hos "svigers".I skogen var det "oppdrag kongler" som var målet, og vi kom heim med en pose med masse fine grankongler, og i tillegg var vi så heldige og finne lerkekongler, så her lir det masse kongler og finne i juledekorasjonane!
Som dere ser her, inngangspartiet vår har fått på seg jule drakta og med edelgran, masse kongler i en zinkbalje, svibler, lykter, skinn, og sist men ikkje minst, teksten God Jul.
Inngangspartiet synst eg er den viktigste plassen på huset og ha det pent og rent, siden det er det første som møter folk. Og for min del så er det ikkje alltid enkelt, for det er og ofte den plassen man setter ut poser med tomgods, hermetikk osv når man rydder inne for og få det vekk, og meininga er jo at man skal ta det med en gang...men så later man igjen døra og der var det glemt ! Og du kan vere sikker på at når det ser ut som verst , da ramler det inn med folk, helt typisk her hos oss vertfall.
Håper dere har hatt ei nydelig fin helg :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar